Penzion U Vejvodů

Hliník 578, 379 01 Třeboň, tel./fax: 384 722 181, mobil: 603 423 657, e-mail: uvejvodu@penzion.com, web: www.uvejvodu.penzion.com


Penzion U Vejvodů
Novinky

Dovolená, jak má být…

Penzion Jižní Čechy všem návštěvníkům nabízí perfektní ubytování v Třeboni - a to cenově dostupné i pro početnější rodiny.

Jakmile k nám přijedete, rázem se ocitnete blízko historické části města Třeboň a v bezprostřední blízkosti oblíbeného rekreačního rybníka Svět.

Dovolená Jižní Čechy přijde vhod také všem hostům, kteří touží po odpočinku a regeneraci těla. Krásná Třeboň je totiž proslulá i jako známé lázeňské město s množstvím léčebných procedur.

 

Kontakt

Penzion U Vejvodů
Hliník 578, 379 01 Třeboň

mobil: +420 728 484 812

Skype: Lukas Ulrich ,(lukas.ulrich3), Icq: 440-798-100

e-mail: uvejvodu@email.cz

Ubytování Třeboň - penzion Třeboň

Penzion U Vejvodů 

Penzion u vejvodů – vítejte v jihočeské Třeboni!

Řekne-li se jižní Čechy, každý si jistě vybaví nádherný kraj s rozlehlými rybníky, kouzelnou přírodou a spoustou historických památek i turistických zajímavostí. V kraji rybníků a tajemných přírodních zákoutí lze strávit s celou rodinou či dobrými přáteli báječnou dovolenou! Ubytování Třeboň - Jižní Čechy všem hostům dokáže poskytnout komfortní a příjemné zázemí, včetně vynikající kuchyně, plné zdejších specialit. V našem útulném penzionu U Vejvodů je vám k dispozici pozorný personál, který dělá vše pro to, abyste se u nás cítili skvěle. A můžeme vám zaručit, že v malebné Třeboni a jejím okolí se rozhodně nebudete nudit.

 Ubytování Třeboň - Penzion u Vejvodů - v ráji jihočeských rybníků

Třeboňsko – to je malebný kraj, rozkládající se mezi lesy a rybníky. Chcete-li strávit dovolenou v pohodě, jižní Čechy jsou pro vás skvělým tipem. V třeboňském penzionu U Vejvodů se o vás perfektně postaráme. Vítáni jsou u nás jak milovníci turistiky a sportovního vyžití, tak i historických památek. Báječnou dovolenou si na Třeboňsku samozřejmě užijí také všichni, kterým učaroval rybolov Jižní Čechy. Oblíbený Adamovský rybník je pro sportovní rybolov jako stvořený! Přijeďte – a sami uvidíte… Hledáte-li ubytování v Třeboňi jste tu správně.

Ubytování přímo u rybníka - ubytování Třeboň

Kde lze Adamovský rybník najít? Nachází se zhruba tři kilometry od městyse Ledenice a od města Třeboň je vzdálen deset km. Vášnivým rybářům nabízíme ubytování ve zděných chatkách (s krbem) přímo u rybníka. Budete tak mít skutečně na dosah ruky sportovní rybolov i příjemný relax na břehu tichého rybníku. Zatímco se muži budou věnovat rybolovu, zbytek rodiny si může užít výlet na kolech nebo pěšky po turistické značce na trase Ledenice – Zvíkov. Adamovský rybník je obklopen převážně lesy, na západním břehu však lze najít i travnatou pláž. A nově je v provozu rekreační objekt s příznačným názvem - Adamec.

Možnosti využití rybníka…

Zdejší rybník je možné využít pro rybolov (je povoleno chytat na dva pruty). A co všechno může patřit mezi vaše úlovky? Lovit je možné kapry, štiky, líny, candáty, sumce, amury, tolstolobiky nebo okouny. Rybník je vhodný rovněž ke koupání a osvěžení, k vodním sportům však určen není. Pobyt u Adamovského rybníka si můžete zpestřit také posezením a výborným občerstvením v nedaleké příjemné restauraci.

Na kole krajem rybníků

Rybolov Jižní Čechy si můžete ozvláštnit i výlety na kolech nebo pěšími procházkami. Dokonale prohlédnout si můžete nejen historickou Třeboň, ale také vás k návštěvě zvou okolní města, jako Jindřichův Hradec nebo Český Krumlov. Vyrazíte-li do třeboňského kraje s celou rodinou, každý její člen si zde přijde na své! Na muže – rybáře čeká báječný rybolov, partnerka si může užít lázeňských procedur nebo masáží v samotné Třeboni a děti se mohou „vyřádit“ při koupání, turistických výletech či na novém dětském hřišti. 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies